Det är populärt att bli låneförmedlare år 2019

Många vill bli lånefömedlare år 2019. Låni som erbjuder snabblån är ett av många exempel på bra och seriösa låneförmedlare på den svenska marknaden. Det här med lån har blivit extremt populärt på senare tid. Med lån menas inte sedvanliga banklån hos t.ex. SEB eller Skandia Banken, utan smålån eller privatlån utan säkerhet. Låna pengar tryggt, snabbt och enkelt skulle kunna vara ett motto hos en svensk låneförmedlare. Men är det så enkelt? Svaret är JA.

Det är därför många vill låna, och det är därför många vill förmedla lån idag. Det är extremt lönsamt. Min partner gjorde 200 000 kr i månaden på sin lånesajt förra året. Det är stora pengar, särskilt med tanke på hans förhållandevis låga ålder på 32 år. Många lockas av tanken kring alla dessa pengar, och det är mindre förödande konkurrens än t.ex. för de som pysslar med Casino.

Konkurrensen för de som pysslar med låneförmedling är trots allt förödande hög. Samtidigt är det fullt realistiskt att ta sig ann konkurrensen med rätt kompetens och förmågor. Har du en budget och bemanning blir det ännu lättare. Vissa låneförmedlare specialiserar sig på t.ex. sms lån, andra erbjuder olika sorts lån. Skillnaden mellan en LÅNEFÖRMEDLARE och LÅNGIVARE är att den som förmedlar lån marknadsför olika långivare och får egen provision. Det kan röra sig om stora belopp trots att det är bara provision. Därför är det också väldigt populärt att bli låneförmedlare år 2019.